Domáca pekáreň chleba – lacná či kvalitná? Cena rozhoduje

Domáca pekáreň chleba je v posledných rokoch hitom moderných zdravých domácností. Vôňa čerstvo upečeného chleba z overených ingrediencií dostane každého.

Rozhoduje pri kvalite pekárne cena? Alebo aj lacný spotrebič upečie chutnú pochúťku.

domáca pekáreň chlebaZákladom dobrej domácej pekárne je nepriľnavý povrch pečiacej nádoby a aspoň dva hnetacie háky pre vymiesenie cesta.

Každá domáca pekáreň chleba ponúka niekoľko programov pečenia. Podľa múky, ktorú použijete si môžete pochutnať na typoch ako pšeničný, žitný, celozrnný, francúzsky, sladký, bezlepkový chlieb.

Cestá vám vypracuje na kysnuté koláče, rohlíky, múčniky, cestoviny, či rezance.

Reklama: Moderné dámske vysoké čižmy za skvelé ceny!

Tie kvalitnejšie a teda aj drahšie pekárne vám upečú aj bagety. Napríklad táto od firmy Concept – pozri tu.

Ak ste nenáročný človek stačí vám lacná pekáreň, ktorá má zväčša len jeden hnetací hák. Ak to však myslíte s pečením chleba vážnejšie a častejšie doporučujeme kvalitu za vyššiu cenu.

Výbornou pekárňou chleba za dostupnú cenu je napríklad táto od firmy Concept (pozri tu)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *